Wie is wie ?

Dansstudio 1-2-3 : docenten/lesgevers 

Davy Brocatus  geeft de lessen Ballroom/Latin en Swing & Jive – privélessen – trouwdansen !

Davy is vooral bekend als jury van “DANCING WITH THE STARS” (VIER) en “Sterren op de Dansvloer” (VTM)

Davy begon zijn danscarrière zoals één ieder ; hij belandde in de toenmalige dansschool Crikemans te Merksem op 16 jarige leeftijd en volgde er gewoon cursus. Na de Belgische titels te behalen voor cursisten 3 jaar op rij, maakte hij de overstap op 19 jaar naar de Amateurs en al snel won hij samen met zijn partner de ene wedstrijd na de andere. In 1994 verhuisde hij dan naar London waar hij meer dan 5 jaar doorbracht in het teken van het stijldansen ; zo danste hij voor Australië, Wales en Schotland en nam hij deel aan vele internationale kampioenschappen alsook de Europese- en Wereld Kampioenschappen. Zijn danspalmaresŒ is zeer uitgebreid klik hier voor het overzicht.

Anatoly Nefedov Anatoly geeft Zumba, Ballroom Latin, Latino Mix, Partydance, Swing & Jive en Salsa. Anatoly was in Rusland al een zeer succesvol danser in verschillende stijlen, o.a. klassiek, Latin-American en musical. Hij was ondermeer te zien in de musical “Lion King” als Simba, vertolkte de rol van Norma Desmond in “Sunset Boulevard” en nog vele andere hoofdrollen. Ondertussen behaalde hij zijn licentie als professional “Associate” in Ballroom & Latin bij Buldo (Belgische Unie voor dans- en omgangsvormen), Official Zumba instructor en ook diploma Partyrobics. Tevens is hij nog steeds actief als showdanser en geeft hij op regelmatige basis dansshows. In 2015 behaalden Anatoly samen met zijn partner Ann Van Holen de titel Belgisch Kampioen Professional Salsa en finalist Wereldkampioenschap Salsa Professionals.

Kristof Goffin neemt de KIDS (mini – junior – youngsters), Teens & Jazz/Modern Jeugd & Volwassenen lessen voor zijn rekening.

Kristof Goffin kan je gerust omschrijven als een ‘allrounder’. Iemand die met hart en ziel voor zijn passie gaat! Maar vooral een levensgenieter, die zichzelf probeert aan te passen ten opzichte van elke situatie…   Met de danskriebels in zijn bloed studeerde hij in 2003 af aan het Hoger Instituut Voor Dans te Lier en waagde zijn kans in het dansgezelschap ‘ De Stilte’ te Nederland. In 2005 nam zijn leven een andere wending door zijn deelname aan ‘Star Academy’. Maar het best van al kent u hem als de jongen die de “kniezwengel” uitvond, waarmee onze eigenste Kate Ryan schitterde tijdens de nationale finale van eurosong in 2006. Sindsdien vullen talrijke bekende artiesten en shows zijn curiculum vitae aan. Ook de allerkleinsten weet hij samen met collega Zohra te bekoren in “The New Crazy Disco Show” en Kristof maakt deel uit van Theater “Toll“. Ook regelmatig te zien met eigen producties en als acteur op de planken. Momenteel vertolkt hij de rol van Alex in “Dertigers” op Eén !

Marga Wouters : Argentijnse Tango

3-voudig Wereldkampioen & 11 x Belgisch Kampioen bij de professionals & 4x World Cup Winners met danspartner Peter Rombouts. Momenteel vervolmaakt ze zich ook in Flamenco dansen.

Valerie Bernard

HIP HOP