Trouwers & Openingsdans

Bent u van plan om in het “huwelijksbootje” te stappen ?

Iedereen droomt van een “geslaagde en romantische openingsdans” : verras uw familie en gasten en boek nu een “pakket openingsdans” !

Een pakket  openingsdans bestaat uit een gepersonaliseerde choreografie en 5 x 1uur privéles. De muziekkeuze, dansstijl, locatie en uren kunnen in overleg worden bepaald. De lessen zijn te volgen in Anwerpen (of Gent onder voorbehoud).

Prijs pakket € 395 (choreografie, 5 uur privéles, inclusief 21%BTW)

NIEUW : B&B arrangement in de Luxe Suites Studios 1-2-3 met 2 overnachtingen en de privélessen. Zo kan je op zeer korte tijd een ganse (openings)dans aanleren. Voor informatie info@studios123.be

Een volledige portfolio met foto’s, ervaring van trouwparen, dansstijlen en muzieknummers is beschikbaar op aanvraag.

Bij inschrijving of bestelling (ook per email) aanvaardt u het Huishoudelijk regelement (openbaar bij binnenkomst van de danszaal of op eenvoudig verzoek beschikbaar per email). Voorschotten & saldo zijn niet terug betaalbaar indien lessen niet worden opgenomen (behoudens een doktersbewijs en na goedkeuring Dansstudio 1-2-3 vzw).

Nog enkele tips :

– begin op tijd : 2 à 3 maanden voor het huwelijk ! Zo vermijden jullie onnodige stress en kunnen jullie de openingsdans rustig voorbereiden.

– wij hebben een romantisch maar traag nummer gekozen… Geen probleem, hier kunnen jullie ook veel meer op dansen dan enkel een slow (bvb. Rumba, Slow Swing, etc…)

– ook als jullie geen danstalenten hebben, kunnen jullie perfect een persoonlijke openingsdans aanleren – tot 4 kunnen tellen is de boodschap en de rest komt wel !

Enkele getuigenissen :

Philip en Yuchen (26/09) Beste Davy,

wij hebben onlangs lessen gevolgd bij jullie voor onze openingsdans op 26/09. We wilden even laten weten dat het een groot succes was! We hebben het foutloos en binnen het ritme kunnen afwerken. Het was alvast een prefecte start voor een enorm leuk dansfeest! 🙂 

Nogmaals bedankt voor de lessen, we zijn 100% tevreden met het resultaat! Metvriendelijke groeten/ Kind regards,  Philip en Yuchen

 

Ann & Jan (23/06) Dag beste Davy,

Afgelopen zaterdag hebben wij onze openingsdans voor onze familie en vrienden mogen brengen.

In één woord, het was een schot in de roos.  Tijdens de dans hebben we verschillende keren applaus mogen aanhoren, en de mensen waren enorm enthousiast.

We hebben jouw tips in gedachten gehouden, en de dans is vlekkeloos verlopen … bij deze dus een “van harte bedankt” voor jou, want dankzij jou is ook de openingsdans een topper geworden.

Wij hebben echt een prachtige dag beleefd … de mooie openingsdans was de kers op de taart. Bedankt! Vele groetjes, An & Jan

Tina en Jan (01/06) : Gisteren, 1 juni, zijn we dan getrouwd, de dag is vlekkeloos verlopen, we hadden wel nog effe zenuwen voor de openingsdans. Gewoon gezonde stress, we hadden afgelopen week wel nog goed geoefend en ook voor het grote moment hadden we ons nog effe afgezonderd om “op te warmen”, zoals je had gezegd.
Maar heel de dans is perfect gegaan, goed in de maat, juiste figuren, oogcontact met elkaar en ook met het publiek, de lift was ook gelukt, we werden beloond met een daverend applaus en lovende reacties.
Dus dank je wel, het is dankzij jou dat we deze dans hebben kunnen neerzetten, je hebt ons zeer goed les geven en een prima choreo gemaakt voor ons. Nogmaals bedankt voor alles !

Alien en Steven (21/04) : De openingsdans – net als alle andere aspecten van de dag – was er BOENK op ! Veel complimenten gekregen en da’s dankzij jou ! Merci !

Julie en Wim (28/04):

Beste Davy,
We wilden jou nogmaals bedanken voor de prachtige dans die je ons op zo korte tijd hebt aangeleerd.
De openingsdans was een schot in de roos en werd op zeer veel enthousiasme onthaald. Alle passen zaten juist en we hebben van elke seconde met volle teugen genoten.
Op algemeen verzoek deden we hem nog eens over aan het einde van de avond.
De perfect afsluiter van een perfect dag!

Sandy en Samir die net in het huwelijksbootje zijn gestapt :

Beste Davy, 

Ik wou je absoluut foto's sturen van onze openingdans, we hebben ze nog niet
allemaal ontvangen, maar hier zijn er al 2.

Alles is perfect gegaan, Samir en ik waren echt gelukkig, we keken ons
altijd lachend in de ogen, we waren tijdens de dans echt fusioneel.
Het enige min punt was dat mijn kleed veel plaats nam, Samir kon zijn
bewegingen niet genoeg naar voren doen, en bij mij bleven mijn hielen altijd
vasthangen in mijn onderjurk, maar niemand heeft iets gemerkt, zelfs Samir
niet, we deden gewoon voort. De finale en opheffing was ook perfect, we
hebben geen enkele fout gedaan.

...

We waren (en zijn het nog altijd) Heel trots dat we je hadden gekozen als
dansleraar, voor mij was dit echt een EER, ik hoop echt dat ik in de
toekomst nog danslessen bij jou ga kunnen nemen, je ben echt het puntje van
de perfectie, wat echt belangrijk is in dansen.

Nogmaals bedankt voor alles.